top of page
icoon.jpg
 • Het verhaal van Angelshot en Angela.
  "Het verhaal" Eind Mei stond er een artikel in een lokaal dagblad over de term #askforangela en een Angelshot. Onderstaande hing in de toilet.... " Er hangt een poster. ‘Voel je je onveilig? Bestel een angelshot aan de bar.’ Ik nog nooit van gehoord, dus de volgende dag op internet opgezocht. Bij een angelshot begeleidt de barman je naar buiten. Als je er een portie ijs bij bestelt, ritselt de barkeeper een taxi of Uber voor je, en als je er limoen bij verzoekt, wordt de politie ingeschakeld. Het codewoord komt oorspronkelijk uit Engeland, waar vrouwen vragen naar ‘Angela’ om uit een onveilige situatie te ontsnappen." Er stond bij: "Moet die slogan niet pagina­groot zo af en toe in kranten en op de tv?" Wat wij toen we erover nadachten best vreemd vonden met alle media aandacht die over dit onderwerp gaande is momenteel. Toen is onze creatieve brein gaan draaien en bleek dat de meeste domeinnamen nog vrij zijn rond dit thema. Geregistreerd. Met 1,5 dag hadden we het in de pen en kwamen we na een mail aan de overheid erachter dat die raderen daar zo "snel" draaien. (1,5 maand later nog Steeds geen reactie) En kwamen tot de conclusie dat we het anders in de markt gaan zetten. En het mooie is, we gaan op dit moment live. VRAAG NAAR ANGELA AAN DE BAR ALS JIJ JE IN EEN ONVEILIGE SITUATIE BEVIND. Met de verkoop van Angelshotjes (drankjes) brengen we gelijk de campagne Angela onder de aandacht in elke bar, cafe, club, festival en/of restaurant. Zo wordt het signaal afgegeven dat de betreffende zaak optreedt tegen lastige types. Dus bestel jij als man/vrouw een angelshotje dan laat je zien dat je er voor een gezellige avond bent en geen zin hebt lastige types. #ANGELPOWER Je weet, er wordt een Angelshotje verkocht. De (bar)medewerkers zijn op de hoogte van de campagne Angela en kunnen ze je helpen bij een onveilige situatie. Want wij vinden dat een feestje met een drankje moet kunnen, als je dit met mate doet, maar het feest nooit en te nimmer moet eindigen voor iemand die zich in een onveilige situatie begeeft met uitgaan. En als dat wel gebeurt je het "simpel" moet kunnen oplossen. Heb je vragen en/of opmerkingen? info@angelshot.nl Klik hier waar Angelshot wordt verkocht en wie er meedoet aan de campagne Angela.nl #angelshot #askforangela #vraagnaarangela
 • Hoe kom ik aan een informatie pakket over Angela?
  Omdat dit een nieuw initiatief is buiten de overheid om, verkopen wij de informatie pakketten los op onze website. Deze verkopen wij voor kostprijs zodat iedereen aan de campagne Angela kan meedoen. Daarnaast hebben wij diverse Angelshot pakketten waarin de promotiepakketten gratis worden meegezonden zodat je en een leuke nieuwe binnenkomer voor jouw horecazaak hebt en je mee helpt om Angela.nl onder de aandacht te brengen. Deze kan je op onderstaande knop bestellen.
 • Als ik vragen heb, hoe bereik ik jullie dan?
  Als je vragen over het product en of de informatie over #askforangela hebt dan kun je ons bereiken via de mail.
 • Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
  Elke Woensdag en Vrijdag sturen wij de bestellingen op via Postnl.
 • Is het ook in andere verpakkingen te verkrijgen?
  Op dit moment verkopen wij dit alleen in 20ml. Pet verpakkingen. Met onze fabrikant monitoren wij de vraag in de markt en zullen wij daar waar nodig aanpassingen gaan doen aan de verpakkingseenheid (st.) en verpakkingsinhoud (ml.)
bottom of page