top of page

VERZENDEN EN RETOUREN.

VERZENDBELEID

Angelshot verstuurd uw bestelling met de beste zorg om deze zo snel mogelijk bij u te krijgen.

Angelshot verzend uw bestellingen vanaf € 75,- gratis. Onder dit bedrag betaal je  € 6,95 verzendkosten. 

 1. We verzenden uw bestellingen op maandagen en donderdagen, mits de betaling tijdig bij ons binnen is gekomen.

 2.  Angelshot zal geplaatste bestellingen zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen aan de klant doen toekomen.
  Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk ) kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk 5 dagen na het plaatsen van de bestelling bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. De klant heeft geen recht op schadevergoeding. Voorgaande geldt niet indien de klant akkoord is gegaan met een langere leveringstermijn, zoals bijvoorbeeld in geval van een pre-order

 3. Alle levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kan de klant geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding.

 4. In geval van ontbinding conform lid 2 van dit artikel zal Angelshot het bedrag dat de klant betaald heeft zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen.

 5. Angelshot heeft de mogelijkheid om de bestelling in gedeelten te leveren indien wij ons daartoe genoodzaakt zien. Beoordeling van de noodzaak ligt bij Angelshot. Indien levering in gedeelten zal plaatsvinden, wordt de klant hiervan op de hoogte gesteld.

 6. Wij doen ons best om de website zo up-to-date mogelijk te houden, echter kan het voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en ontvang je het geld retour op je rekening.

 7. 4.6  Indien je bij Angelshot een bestelling plaatst, zal de bestelling naar het opgegeven afleveradres worden verzonden. Eventuele fouten in het adres zijn voor rekening en risico van de klant. Indien wij de bestelling retour ontvangen en opnieuw moeten versturen naar het juiste adres, zijn de extra verzendkosten rekening van de klant. Indien de bestelling door een foutief opgegeven afleveradres zoek raakt, zijn de kosten voor de nieuwe bestelling en het verzenden hiervan voor rekening van de klant.

 8. 4.7  Indien je op het overeengekomen bezorgmoment niet aanwezig bent, zal de bestelling de volgende dag (met uitzondering van zondag en maandag) nogmaals worden aangeboden. Indien de tweede afleverpoging (via identieke procedure) niet slaagt, zal de bestelling retour gaan naar Angelshot of op te halen zijn bij een ophaalpunt van PostNL gedurende 7 dagen. Indien de bestelling daar niet binnen 7 dagen wordt opgehaald zal deze retour gaan naar Angelshot. Indien de bestelling retour komt, dan zal de klant het orderbedrag minus de verzendkosten vergoed krijgen.

 9. Indien de reden dat de levering niet heeft kunnen plaatsvinden erin is gelegen dat één of meerdere keren niet vastgesteld kon worden dat aan het minimumleeftijdsvereiste is voldaan, zal €10,00 euro aan annuleringskosten in rekening worden gebracht.

RECLAMES EN RETOURZENDING

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling je bestelling ruilen of retourneren. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 14 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort. Deze garantie vervalt wanneer:

 1. a. het product gedragen / gewassen / geopend / gebruikt is.
  b. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen
  c. gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.

 2. 5.2  Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product te retourneren. Wij dienen binnen 14 dagen na ontvangst een bericht hierover te ontvangen en het product retour te hebben ontvangen. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en het product niet gedragen/gewassen/geopend/gebruikt is. De kosten van retour zenden zijn voor je eigen rekening.

5.3 Indien je onverhoopt een verkeerd product ontvangen hebt, dien je vooraf contact met ons op te nemen alvorens het retour te zenden. De kosten van het retour zenden kunnen wij achteraf niet meer verrekenen.
Indien de retourzending in goede staat is ontvangen en de producten in goede staat zijn, zal Angelshot het retourbedrag binnen 14 dagen terugstorten op de rekening waar ook de betaling van is afgeschreven.

bottom of page